Forretningspolitik

I min butik piercer jeg ikke folk under 15 år. Da behøver man så heller ikke forældrenes underskrift. Når man fylder 15 bliver man myndig over sin krop: Man kan fx selv sige nej til livsforlængende behandling på hospitalet. (lov om patientrettighed) Man kan blive straffet for sine handlinger jævnfør straffeloven. Man er ”sexuelt myndig”. – sat på spidsen så betragtes man som voksen i forhold til hvordan man bruger sin krop. OG: så kan man blive piercet!

Hvad kan man IKKE som 15 årig? -Få kørekort. -Stifte gæld i banken. -Stemme ved valg. -Blive valgt til kommune/amt/folketing. -Blive tatoveret af en seriøs tatovør.

Men man kan altså sagtens blive piercet når man er 15 år gammel! Uanset hvad ens forældre siger! (selvom det nok vil være bedst for begge parter at forældrene accepterer din nye piercing)

Tavshedspligt: Jeg har tavshedspligt overfor mine kunder! Uanset hvem der spørger siger jeg ikke noget til nogen om hvem der har været i butikken. Dette har været tilfældet siden jeg startede, og det er udelukkende for at beskytte mine kunder. Du behøver altså ikke frygte jeg fortæller dine kammerater hvad det lige var du fik lavet.

Når du kommer ind i butikken for at blive piercet er du velkommen til at tage dine venner med, men kun en får lov til at følge dig under selve piercingen. Ikke for at være en festbremse, men det er min erfaring at hvis der er flere, så kommer det til at dreje sig mere om dem end om dig.

Og der er kun en person der tæller når du skal pierces: DIG!

Jeg siger min mening! Stort set om alt, når det drejer sig om din piercing er jeg 110% professionel. Hvis der er noget jeg på forhånd kan se ikke vil gå så laves det ikke. Enkelt men ærligt, jeg vil hellere give dig et ærligt nej end at ”svindle” dig til en piercing du ikke bliver glad for. Min erfaring er også så stor at jeg meget sjældent tager fejl i denne henseende.

Jeg lytter gerne! Faktisk til det meste du siger, men jeg har stadig tavshedspligt, og jeg vil ikke blande mig i dit liv. Jeg elsker at snakke med mine kunder så det er ikke for at ”spille smart” når jeg snakker med dig, det er interesse!