Intimpiercing

En af de ting der spørges mere og mere til er intimpiercing.

Det er en af de ting der er vokset helt vildt de sidste par år og efter alt at dømme bliver det ikke mindre. Godt det samme, for glæden ved at have en intimpiercing er absolut ikke at kimse af.

Glæden? Ja ud over at det ser flot og frækt ud så er det også sådan at man bliver mere følsom i det område man er piercet i. Jeg laver en hel del intimpiercinger. Det er en naturlig del af forretningens repertoire. – Du behøver altså ikke føle dig dum når du ringer og spørger! Intimpiercinger laves som alle andre piercinger når du sidder på en stol. Hvis du er i stand til at læne dig godt tilbage så kan jeg sagtens lave det jeg skal uden at du behøver at føle dig udstillet. Altså ikke noget med gynækologleje her. Og tag endelig din veninde eller ven med til at støtte dig! For mig er det vigtigste at du føler dig tryg og får en god oplevelse.

Selve etikken i butikken betyder også at du ikke skal føle dig flov, genert eller udsat. For mig er det ligeså naturligt som det er for lægen at undersøge dig!

Det er heller ikke farligt at blive intimpiercet. Du vil sikkert møde folk der tror det, men det er deres problem. Faktum er at en intimpiercing der er lavet korrekt kun giver glæde.

Og JA! Det er næsten ligeså ofte mænd som kvinde der bliver intimpiercet.

Når du kigger rundt på mine sider ser du ingen billeder af intimpiercings, jeg har dem, men ønsker ikke at vise dem på nettet hvor det ofte vil være mindreårige der sidder og kigger med.

Kom ind og spørg, så får du også en forklaring på hvad det er du ser.