Det glade budskab

Det er ikke så let at skulle sidde og rose sig selv. Men omvendt så lever jeg jo af tilfredse kunder og glæder mig over hver eneste positive tilbagemelding jeg får. Skulle der være det modsatte tager jeg også imod det og lærer af det..

Hej Lars! Jeg var inde og få lavet en Rook hos dig i går - hold nu op hvor er den altså bare fed! Men, jeg har jo også en smiley-piercing, og du snakkede om, at det var ærgerligt, at du ikke havde det gode kamera med, til at tage et godt billede af den. Men så slog det mig, at jeg da selv har en masse billeder, af min smiley. Derfor sender jeg dig lige et par billeder, af min smiley, og så kan du jo se, om der er et eller flere af dem, som du vil bruge. Bare lige, hvis du har lyst selvfølgelig!

Hej Lars! Jeg ville bare give dig en stor ros for den piercing du lavede på mig i onsdags i mit øjenbryn. Taget i betragtning af at det var min første piercing følte jeg mig slet ikke nervøs o g det hele var så professionelt at jeg virkelig ikke ville vakle ved min beslutning. Jeg er rigtig glad for den, den sidder som den skal men er lidt gul og blå omkring, men det vel normalt ikke?? Ja, men jeg ville bare sige tak for den. Du er helt bestemt en jeg vil an befale andre, der vil have lavet piercinger, og skulle det ske at jeg vil have en mere engang i fremtiden, er du mit first choice. Tusind tak for en god oplevelse i et meget specielt fag!

Hej Lars! Mikael og jeg gik og klappede hinanden på skulderen på vej hjem - det er flotte piercinger! Jeg er jo selvfølgelig mest betaget af min egen. Den er præcis så køn som jeg havde ønsket mig - og så sidder den bare for frækt! Tusind tak for hjælpen, - og tak for rigtig god og professionel behandling.

"Kære Lars...! Jeg glæder mig helt vildt til, at den heler så meget så jeg og kæresten kan afprøve om den nu også virker. Indtil da må jeg jo så bare nøjes med at beundre mig selv foran spejlet, for hold da helt op hvor ser det godt ud !!!"

"Hej Lars..! Jeg er ellers ved at være på toppen igen og jeg skal da ellers love for at jeg er blevet følsom. Det er ikke kun klitorisen der er blevet mere følsom. Hele området omkring selve åbningen er meget meget følsomt. Det skyldes muligvis også at jeg er meget opmærksom på hvad der sker dernede endnu (den er stadigvæk øm, når der bliver for meget pres imod den). det virker faktisk også som om at den bliver mere følsom som dagene går, eller også er det fordi at smerterne bliver erstattet med velvære. Den er også blevet mere følsom overfor små vibrationer, det at køre bil har ligesom fået en ny dimension og jeg håber snart at møder en der vil give mig en tur på sin motor cykel. "

"Til Lars. Jeg er vildt stolt af min piercing. Har kæk og glad vist den frem til kolleger og et par venner i løbet af dagen!!! Alle var begejstrede - og synes jeg var mægtig modig.(!) Men de ved naturligvis heller ikke at det faktisk var en ganske behagelig oplevelse. Måske ikke just "prikket" men alt det andet :-D Tænk at jeg har ventet så længe med at få den lavet! Men på den anden side - måske var min timing slet ikke så dårlig endda. Havde jeg fået den lavet tidligere, var det jo slet ikke blevet hos dig!!"